January 17, 2019

General Hold’em-strategi

Dessa är någon general Texas Hold dem strategispetsar som arbetar vanligt i ett medel för att lossa typ av leken. Om du är, benämner en mer avancerad spelare, som söker efter strategi för varje slå vad runt försök vår avancerade strategi. Du lär fortfarande Texas Hold dem strategi, rekommenderar vi att du förstår de allmänna strategierna först.

Precis overcards på misslyckandet: Du kan slå vad med en överdängare eller två mindre overcards på misslyckandet, men du bör vika, om någon lyfter din vad. Om någon slå vad, för dig på misslyckandet som du kan kalla med två overcards, men, vik dem på vänden, om inte din hand förbättrar därefter. Du kan kalla med två viktiga overcards (A-J ie) om någon lyfter din vad på misslyckandet. Du kan också kontroll-appellen en vad på vänden med den sort av handen, om inte brädet ser hota.

Om alla kontrollerar på misslyckandet, kan du slå vad på vänden, om även du har ingenting. Dina motståndare ska vika ofta i ett sådant läge, om inte de är för många eller lossar för.
Du kan ibland bluff-slå vad, om misslyckandet innehåller en överdängare. Dina motståndare ska vika ofta i ett sådant läge, om de inte har några par eller en öppen raksträcka, därför att det är omöjligt att de har några overcards, när misslyckandet innehåller en överdängare. Behaga noterar att detta ska arbeta endast, om dina motståndare inte är för många eller lossar för.

Att slå vad göras alltid i medurs beställning. Den första personen som agerar, är den som sitter på den vänster sidan av spelaren som handlar korten. Därför ska återförsäljaren vara personen som får vänta det längst, innan det agerar. Efter att ha sett vad alla andra spelare gjorde, har är återförsäljaren tillträde till mer information och i en bättre position än andra. Att göra sakermässan, vänder spelaretagandet för att handla korten. Efter varje färdig hand, återförsäljarepositionen har varit den rörda en platsen medurs.

Om någon slå vad plötsligt in i dig eller lönelyfter, och du betraktar att vika, var säker till den första blicken på beloppet av chiper som spelaren har framme av honom. Om han är ut ur chiper, är det rimligt att han är att lyfta för bluff/som slå vad, därför att han vet att han ska gå all-i på den hand på något sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *